De reachtruck van EP, de CQD20 is één van de eerste reachtrucks die ontworpen is rond het Li-ion gebeuren.

Het eerste wat opvalt is de lage bouw van het chassis en dat zorgt al voor een eerste voordeel.EP-reachtruck_CQD20.jpg

Het zicht rondom de reachtruck is fenomenaal, de chauffeur heeft een prima zicht op zijn last en zijn omgeving. Dit is ook een belangrijk veiligheid item.

De hydraulische leidingen van de EP reachtruck zijn allemaal links uit gepositioneerd, wat ervoor zorgt dat het doorzicht door de mast ook zeer goed is.

De mast van de CQD is gemaakt met I profielen, hierdoor bekomen we een uiterst stabiele mast. Dat is de reden waarom we met de EP reachtruck kunnen stapelen tot op een hoogte van 12 meter.

 

CDQ20_kruishendels_EP Equipment

De werkplek van de chauffeur is uiterst comfortabel, een comfortzetel in combinatie met een armsteun zorgen ervoor dat de chauffeur steeds ergonomisch op zijn machine zit.

Het aansturen van de bewegingen gebeurt aan de hand van kruishendels, kruishendels zijn de  favoriete bedieningshendels van de reachtruck chauffeurs.

 

Full color display

De bestuurdersruimte is uitgerust met een full color display dat de chauffeur steeds goed informeert over de verschillende functionaliteiten zoals batterijontlading , hefhoogte, rijrichting, ...

 

vorkencamera_vorkenlaser_EP reachtruck_CQD20

De EP reachtruck is ook uitgerust met een vorkencamera en vorkenlaser. Dit zorgt ervoor dat de chauffeur veilig en ergonomisch kan werken, ergonomisch omdat de chauffeur niet meer naar boven hoeft te kijken, veilig omdat de chauffeur ten allen tijde zicht heeft op de vorken.

 

 

De CQD is ook een stille machine, de pomp en rijmotoren zijn van het Japanse Sinadzu, deze werken zeer precies en produceren weinig geluid, wat aangenaam is voor de medewerkers die rondom de reachtruck werken.

Kortom, de EP reachtruck is een betrouwbaar en aangename machine voor al Uw logistieke werkzaamheden.

En het allerbelangrijkste, de reachtruck is vanaf vandaag te koop bij HEFx.

vraag uwGRATIS OFFERTE

Wij vinden voor u de perfecte oplossing

© 2024. HEFx BV - Webdesign by Puzzle