Waarom onze klanten voor Hefx kiezen

Onze klanten zo efficiënt en zo snel mogelijk verder helpen is onze hoogste prioriteit. Daarom hebben we onze eigen dienstverlening ruisloos ingericht. Zelfsturende, losse teams kiezen hun eigen planning en gaan volledig autonoom te werk. Ze kunnen bij u ter plaatse berekenen hoeveel een herstelling nu precies zou kosten, de juiste stukken bestellen en de dag nadien de herstelling komen uitvoeren.  

 

Ook communicatie verloopt vlot: een korte communicatielijn tussen onze dienstverleners en klanten zorgt voor een heldere en efficiënte afhandeling, zonder nood aan een helpdesk of aanvraagformulieren. Wanneer uw toestel aan onderhoud toe is, kunnen we u hier per mail aan herinneren. Zo blijft uw toestel in goede conditie en vermijdt u kosten, niet alleen van vervangstukken maar ook de inkomsten die u misloopt wanneer uw werking stilvalt door defecte machines.

 

Persoonlijke service, diepgaande kennis en betaalbare kwaliteit: de drie pilaren waar HEFx bij zweert en die we gebruiken om u volledig te ontzorgen.

 

HEFx' Kernwaarden

We delen graag onze kennis om onze klanten te ondersteunen en te adviseren als basis van een lange termijn relatie. Het is ons doel om met onze “doorgedreven” service elke machine van onze klant operationeel te houden. U kan ook vertrouwen op onderstaande kernwaarden.

 

Eenvoud

Eenvoud

We doen gewoon & doen het gewoon goed

We streven naar een doelgerichte en no-nonsens aanpak door te focussen op de essentie. Eenvoud staat voor duidelijkheid in de communicatie, in aanbod van diensten en producten en zorgt ervoor dat we elkaar begrijpen.

Plezier

Plezier

Verbindt & geef energie

We zijn ervan overtuigd dat plezier in samenwerking, mentaliteit en manier van doen, tot blijvend succes en welzijn leidt. We hebben vertrouwen in en respect voor elkaar. Samen werken, elkaar helpen en successen vieren, zorgt ervoor dat we plezier hebben in onze werkzaamheden en doelen realiseren.

Gedreven

Gedreven

Elke dag een beetje meer

Ons gedreven team gaat tot het uiterste om het beste werk te leveren. Met onze grootste passie voor ons vakgebied zoeken we voortdurend naar manieren om de toegevoegde waarde van onze diensten te verbeteren.

Lef

Lef

We zien kansen en geloven in groei.

Door het tonen van lef kunnen we onszelf onderscheiden van anderen en een positieve impact hebben op onze omgeving. We zijn niet bang om uit onze comfortzone te stappen en nieuwe kansen te creëren. “Lef” kan ook worden gezien als een eigenschap van moed en vastberadenheid, waardoor we in staat zijn onze doelen te bereiken ondanks mogelijke obstakels en uitdagingen.

Respect

Respect

Is tweerichtingsverkeer

Als je iemand met respect behandelt, dan komt dat altijd terug. Het verdienen van respect vereist constante inspanning en toewijding. Respect is het fundament van wat we doen en beslissen zowel voor onze medewerkers, klanten en leveranciers

vraag uwGRATIS OFFERTE

Wij vinden voor u de perfecte oplossing

© 2024. HEFx BV - Webdesign by Puzzle