Het HEFx model

HEFx combineert logistiek advies met betrouwbare machines en diepgaande service. Wij willen niet zomaar de machines in onze stock verkopen, maar gaan samen met u op zoek naar de perfecte machine voor uw logistiek proces. Ook de nazorg is natuurlijk belangrijk. Daarom maken wij gebruik van zelfsturende serviceteams, die snel ter plekke zijn om onderhoud en reparaties uit te voeren.

 

Betaalbare zekerheid

Hoogwaardige machines hoeven niet duur te zijn. Als een van de eerste Belgische dealers van EP Equipment zijn we in staat om betaalbare toestellen aan te bieden die eenvoudig hersteld kunnen worden met prijsvriendelijke wisselstukken. Geen peperdure merken met nog duurdere vervangstukken dus, maar betaalbaar materiaal dat lang meegaat. 

Ook de tweedehandsmarkt is voor ons geen onbekende. Waar nieuwe machines soms voor maar 80% aan uw noden beantwoorden, kunnen tweedehandsmachines u voor de volle 100% ontzorgen. Wij gaan op zoek naar het juiste model, zetten alles voor u in orde en zorgen ervoor dat uw nieuwe machine geen geheimen voor u heeft. 

 

Service met hoofdletter S

Zowel het zoeken naar betaalbare machines als het voorzien van gedegen service gebeurt volledig op maat van u en uw bedrijf. Bij HEFx zetten we in op een vertrouwensband met onze klanten en staan we dag en nacht voor u klaar. Van de aankoop van uw nieuwe machine tot het nazicht en onderhoud achteraf.

Onze grootste sterkte is de vlotheid waarmee onze teams u kunnen helpen. Servicemonteurs kunnen ter plaatse offertes maken en zelfstandig te werk gaan om u vlot en efficiënt te ontzorgen. Door goede contacten met leveranciers kunnen we ook overnight service garanderen voor wisselstukken die voor 16u besteld worden, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan met uw machine.

Met 35 jaar ervaring en goed opgeleide servicemonteurs overdrijven we niet als we zeggen dat we kennis van zaken hebben.
Deze kennis zetten we dag na dag in om u bij te staan als ideale logistieke partner en u volledig te ontzorgen.

vraag uwGRATIS OFFERTE

Wij vinden voor u de perfecte oplossing

© 2024. HEFx BV - Webdesign by Puzzle