Ook wanneer het toch op een herstelling aankomt, staat HEFx paraat om u zo snel mogelijk uit de nood te helpen. Met een sterk zelfsturend team en de juiste contacten is uw machine in een wip weer gebruiksklaar.

Herstelling Machines

Indien een van uw toestellen dan toch in panne valt, hoeft u zich geen zorgen te maken. De techniekers van HEFx zijn uitgerust met de meest courante wisselstukken zodat de reparatie bij u ter plaatse kan gebeuren. In het zeldzame geval dat uw toestel toch bij ons gerepareerd moet worden, komen wij dit zo snel mogelijk halen - zelfs als het om speciale of extra grote toestellen gaat.

Flexibel, doorgedreven, efficiënt

Een defect toestel is een pure verliespost, dat snappen we als de beste. We zijn fier op onze huidige responstijd & reparatiesnelheid. Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen we ook welke toestellen een bottleneck in uw onderneming zijn en begrijpen we de noodzaak om deze snel weer up and running te krijgen. Onze techniekers passen hun planning aan naargelang de impact van het toestel op uw productie, u kunt zo snel mogelijk weer aan de slag.
 

Revisie Machines

HEFx kan ook complete revisies van magazijntoestellen, schaarliften, kniktelescopen, heftafels en heftrucks aan. Bij een revisie wordt uw toestel als het ware compleet opnieuw gebouwd met het nodige respect voor het gebruik van juiste onderdelen. Na een revisie is uw toestel weer klaar voor vele jaren efficiënte arbeid. Revisies gebeuren uiteraard steeds in onze uitgeruste werkplaats voor maximale efficiëntie.  

vraag uwGRATIS OFFERTE

Wij vinden voor u de perfecte oplossing

© 2024. HEFx BV - Webdesign by Puzzle