Voorkomen is beter dan genezen, en een onderhoud komt beter vroeg dan laat. Preventief onderhoud zorgt voor een correct functionerend machinepark en zo weinig mogelijk kopzorgen voor u en uw bedrijf.

Preventief onderhoud voorkomt grote kosten

Preventief onderhoud is vergelijkbaar met een advocaat: beter vroeg dan laat. Door op tijd uw machines te laten onderhouden, kunnen potentieel dure problemen de kop ingedrukt worden vooraleer ze uw bedrijf serieuze schade toebrengen. Onze zelfsturende techniekers beheren hun eigen agenda's, waardoor ze snel en flexibel ter plaatse zijn voor onderhoud op uw machinepark. Zo wordt de operationele downtime beperkt en kunt u gerust doorwerken.

Batterijonderhoud

Wie het maximale uit de levensduur van een batterij wil halen, moet deze ook regelmatig laten onderhouden. De nieuwe generatie lithium-ion batterijen hebben geen onderhoud nodig, loodzuurbatterijen daarentegen verzorgt u best zo goed mogelijk. Onze techniekers kunnen naast het onderhoud van die loodzuurbatterijen ook handige tips en tricks meegeven waarmee u zelf aan de slag kan om de levensduur van die loodzuurbatterijen zo lang mogelijk te rekken. Uiteraard helpt HEFx ook bij de ombouw van loodzuurbatterijen naar Lithium-Ion batterijen. 

vraag uwGRATIS OFFERTE

Wij vinden voor u de perfecte oplossing

© 2024. HEFx BV - Webdesign by Puzzle